Reklamation & returrätt

Klagomål

TINTOK ger en 2-årig reklamationsrätt i enlighet med den danska köplagen, inklusive tillverknings- och materialfel som upptäcks vid normal användning av produkten. Reklamationsrätten omfattar inte defekter, skador eller slitage, direkt eller indirekt orsakade av felaktig användning, dåligt underhåll, våld eller obehöriga ingrepp. Klagomål om fel och brister som bör upptäckas vid sedvanlig besiktning av produkten ska anmälas till TINTOK inom skälig tid. Varan kan därefter returneras för reparation, utbyte eller efter överenskommelse vid behov. kreditering. I samband med klagomål bär TINTOK returkostnader i rimlig utsträckning, vänligen kontakta kundtjänst.

Returpolicy

Om du ångrar köpet måste varorna returneras till:

TINTOK ApS
Uhrskovvej 23
DK-7100 Vejle
Danmark

Vid retur bör du se till att: Varorna är säkert förpackade. Du ansvarar för paketet/varorna tills vi tar emot det. Spara därför fraktkvitto och ev. track and trace nummer. Du måste betala kostnaden för att returnera varan själv när du ångrar det.

Viktigt: Vi förväntar oss att du skickar varorna så snart som möjligt efter att du har meddelat avbeställning och du måste skicka tillbaka dem senast 14 dagar efter att du mottagit varorna från oss.

Notera! Vi tar inte emot paket som skickas med post. postförskott eller paket utan leverans.

Dokumentation på ditt köp- och returformulär: Du måste bifoga en kopia av orderbekräftelsen eller annan dokumentation för ditt köp, det underlättar expeditionen.

Återbetalning: När vi får varan kontrollerar vi den och du får återbetalning av det belopp du betalade till oss vid köpet. Beloppet förs alltid över till samma betalningsmedel som du betalade för köpet med. Om du till exempel har betalat med kort återbetalas köpesumman till det betalkort du använde för köpet.

OBS: Du kan förlora ditt köpbelopp, helt eller delvis. Detta händer om objektets värde har försämrats eftersom du faktiskt har använt objektet, det har skadats medan du var ansvarig för det. Du har hanterat produkten på ett annat sätt än vad som var nödvändigt för att du ska kunna fastställa varornas egenskaper, egenskaper och hur de fungerar. Du har inte följt de begränsningar i ångerrätten som följer av tätning, produkttyp etc.