Om oss

Vår hållbara resa

Bakom Tintok står vi, Maria och Martin, och vi vill sprida budskapet om en värld med hållbara, ”slow fashion”-produkter i fokus. Så uppstod Tintok.

Tintok’s kollektion består av 100% GOTS-certifierade produkter som är designade med kärlek. Produkterna är av högsta kvalitet och med modern och stilren design, utan att kompromissa på någonting. Vårt motto är ”kvalitet snarare än kvantitet”. Vi är båda två väldigt engagerade, passionerade och närvarande genom hela processen, från idé till slutprodukt.

Våra produkter är alla ett alternativ till snabbt föränderliga trender och snabbt mode.

Vi har noga valt ut alla våra leverantörer, utifrån etiskt hållbara värderingar, som alla lever upp till FN’s globala hållbarhetsmål.

Av samma anledning är alla våra produkter alltid framtagna med omsorg om miljön, människorna och djur. Vi har valt att samarbeta med få, bra och certifierade fabriker, som delar samma värderingar som vi, och som inte kompromissar med kvalitet, miljö eller arbetsförhållanden.

Vår kärna är ett löfte till våra kunder att genom att investera i Tintok får de en produkt som är hållbar, av hög kvalitet och i en tidlös design.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.