Handelsvillkor

Handelsvillkor:

1. ALLMÄN INFORMATION

Dessa handelsvillkor gäller när du beställer varor på TINTOK.dk alla avtal ingås på danska.

Webbshopen TINTOK.dk ägs av;

TINTOK ApS

Karl Bjarnhofs Vej 13
7100 Vejle – Danmark
CVR -nr: 42254894

När du har lagt en beställning får du en orderbekräftelse på ditt köp via e-post, vi rekommenderar att du sparar detta dokument.

Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor, vilket förklaras i avsnittet “Returer”.

Vidare omfattas ditt köp av köplagens felregler som du kan läsa mer om i avsnittet “Reklamation”

Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt. Läs vår personuppgiftspolicy här, som berättar om,

hur vi använder den information som du tillhandahåller oss i samband med beställningsförfarandet och din användning av webbplatsen i allmänhet.

2. BESTÄLLNING

Att lägga en beställning via vår webbplats är inte ett juridiskt bindande avtal. TINTOK har därför möjlighet att avbryta din beställning på grund av tryckfel, betalningsfel, tekniska problem, leveransfel, prisfel, översålda varor eller liknande. Bindande orderbekräftelse / faktura skickas inte till dig förrän vi har skickat de varor du har beställt. När du har lagt en beställning via vår hemsida kommer vårt system automatiskt att skicka ett mail till dig som anger vilka varor du har beställt. Detta är bara ett elektroniskt kvitto för mottagande av din beställning. Du bör vara medveten om att det automatiska svaret (via e-post) inte är en juridiskt bindande orderbekräftelse, varigenom ett avtal har ingåtts. Om du inte får ett e -postmeddelande om vilka artiklar du har beställt – har vi inte fått din beställning. Avtalet är endast bindande när du har fått ett e-postmeddelande från TINTOK med information om att vi har skickat varan.

Du kan endast beställa via webshopen TINTOK.dk vi behandlar inte beställningar pr. telefon, e-post eller per. brev.

3. BETALNINGSMETODER

Du har möjlighet att betala med Dankort, Visa, Swish, Visa Electron och MasterCard, EuroCard.

Vi använder bland annat Klarna som leverantör av kassan. Det innebär att vi kan komma att överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när kassan har laddats så att Klarna kan hantera ditt köp. Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy.

Din betalning kommer endast att dras från den valda betalningsmetoden när dina varor lämnar vårt lager.

Betalning med kreditkort

Du kan tryggt använda ditt betalkort hos oss. Vårt betalningssystem är PCI-certifierat via vår betalningsinlösare. Ingen kortavgift tas ut för kreditkortsbetalningar.

Om du betalar med kort kommer du att bli ombedd att ange dina personliga kortuppgifter.

Tvåfaktorsgodkännande av köp på TINTOK.se

För att öka säkerheten vid köp på nätet har EU beslutat att ALLA nätbutiker måste införa tvåfaktorsautentisering. När en betalning ska godkännas av två säkerhetsfaktorer ger det ännu större säkerhet och identifiering – av onlinebetalningar. Detta gör det svårare för cyberbrottslingar att missbruka kortet.

Hur länge i framtiden kommer pengar att vara reserverade för mina Karta?

Om du handlar med ett betalkort på TINTOK.se (Visa Debit eller Mastercard) kommer du att veta det slutförande av beställningen kommer att reserveras ett belopp på ditt kort, motsvarande summan av du beställer. När din beställning har packats kommer pengarna att dras från ditt kort, vilket tar bort reservationen.

Om din beställning avbryts eller produkter på din beställning tas bort innan pengarna vid avbokning finns reservationen kvar på ditt kort i 30 dagar innan den raderas – om inget annat anges är överenskommet med din bank.

Spara betalningsinformation

När du handlar på TINTOK.se och är inloggad har du möjlighet att spara din kortinformation i krypterad form och på så sätt underlätta betalningen i framtiden. (Det kräver fortsätt dock att ange de 3 kontrollsiffrorna på baksidan av ditt betalkort vid varje köp). Detta väljs i samband med själva betalningen.

Om du ångrar sparad kortinformation kan du kontakta vår kundtjänst när som helst, och vi kan hjälpa dig att ta bort dessa.

Betalning med Swish

På TINTOK.se kan du använda Swish som betalningsmetod. Observera att du måste har aktiverat näthandel i din Swish-app för att kunna använda Swish.

4. PRIS OCH LEVERANS

På TINTOK.dk, alla de angivna priserna för varor, fraktkostnader och andra kostnader inklusive skatter, moms och tullar.

Läs mer om fraktkostnader och leveransalternativ under “leverans”.

Leveransvillkor

Varor som beställs på TINTOK.dk levereras endast till adresser i Danmark. Leveranstiden kan variera och informeras separat här

Vi levererar till privata adresser, företagsadresser eller BRING Leveransställen / GLS PakkeShops / PostNord Nærbokse. Kvitton på varorna måste tas emot vid mottagande / hämtning. Kvittot görs av dig själv eller andra personer på leveransadressen med bindande verkan för dig. Observera att du bär risken för varan efter leverans.

Innan du bekräftar mottagandet av paketet är det en bra idé att kontrollera paketets förpackning. Om förpackningen är skadad rekommenderar vi att du vägrar att ta emot paketet. Du kan nu göra en reklamation till fraktbolaget/utlämningsstället/paketbutiken och/eller kontakta vår kundtjänst så kan de hjälpa dig.

Om paketets innehåll är skadat, vänligen kontakta också vår kundtjänst.

Om du vill klaga på eventuella fel och brister måste du informera oss om det. Läs mer under avsnittet “Klagomål”.

Frakt

När du handlar på TINTOK.dk kan du fritt välja att få dina varor levererade med antingen BRING, GLS eller PostNord. Alla artiklar skickas som ett paketpost och du har därför möjlighet att följa ditt paket via track & trace från det skickas till det levereras. Se mer information och dina leveransalternativ här.

Om den valda PakkeShop / leveranspunkten fylls kommer din beställning att levereras till närmaste PakkeShop / leveranspunkt.

5. ÅNGERRÄTT

Om du vill returnera en vara har du 14 dagars ångerrätt från den dag du får varan. Om du ångrar ditt köp fyller du bara i den bifogade retursedeln. Du måste betala för returen själv, du kan använda den bifogade förbetalda returtiketten till din fördel.

Vi drar bara 75 DKK från värdet på dina returnerade varor när du använder den medföljande returetiketten.

Observera att du måste returnera varan senast 14 dagar från den dag du meddelat att du ångrat ditt köp.

Det är viktigt att varan returneras med hängen och i samma skick som när du fick den, för att få tillbaka hela ditt köpbelopp. Du måste meddela oss inom 14 dagar efter mottagandet att du vill ångra ditt köp. Meddelandet måste ges genom att skriva till info@tintok.dk I ditt meddelande måste du göra oss klart medvetna om att du vill utnyttja din ångerrätt.

Du kan också välja att använda vårt vanliga avbokningsformulär och skicka med retur. Du hittar den bifogad med din orderbekräftelse och här.

Du kan inte ångra dig genom att helt enkelt vägra ta emot varan utan att samtidigt ge oss tydligt besked om detta.

Återbetalning

Vi returnerar alltid dina pengar till samma betalningsmetod som du använde för att betala för dina varor. Pengarna återbetalas inom 14 dagar från den dag vi mottog ditt meddelande om avbokning.

Vi kan hålla beloppet tills vi har mottagit varan tillbaka, eller så har du skickat bevis på att varorna skickats – det som inträffar först.

Varans skick när du skickar tillbaka den. Du ansvarar endast för eventuell försämring av varans värde, som beror på annan hantering än vad som är nödvändigt för att fastställa varans art, egenskaper och hur den fungerar.

Med andra ord; ”Du kan prova varan på samma sätt som om du provat den i en fysisk butik. Om varan har prövats utöver det som har beskrivits ovan anser vi att den används, vilket innebär att du vid köpets annullering endast kommer att få tillbaka en del eller inget av köpesumman, beroende på varans kommersiella värde . För att få tillbaka hela köpesumman måste du göra detsamma som du kan i en fysisk butik.

Du kan prova produkten, men inte ta den i verklig användning.

Du betalar fraktkostnaderna i samband med att varorna returneras. Du kan med fördel välja att använda TINTOK´s förbetalda returetikett som du hittar bifogad din försändelse. Om detta används kommer endast 75 DKK att dras av från din återbetalning.

Obs: Du är ansvarig för eventuella skador som kan uppstå under transporten. (Ditt krav på återbetalning inkluderar inga avgifter för användning av kreditkort eller andra betalningsmedel).

På samma sätt har du inte rätt till återbetalning av leveranskostnader vid delvis återkallande av ditt köp.

Så här gör du

1. Packa de returnerade varorna säkert. Du kan med fördel använda fraktpåsen som du tar emot dina varor i. Med detta alternativ sparar vi dig från att behöva investera i dyra returförpackningar – till förmån för både dig och miljön.

2. Fyll i retursedeln som bifogades din beställning. Har du tappat bort denna kan du när som helst skriva ut en ny på “Min sida”, om du har skapat en användarprofil när du gjorde beställningen.

3. Använd den förbetalda returetiketten som fanns i ditt paket. Om detta används kommer vi att dra av 75 DKK från värdet på dina returnerade varor.

Lämna in returpaketet på din närmaste BRING / PostNord Udleveringssteder / GLS PakkeShops – så snart som möjligt och senast inom 14 dagar. (Returetiketten informerar dig om vilken distributör som har valts ut)

Observera att du är ansvarig för paketet / artiklarna tills vi får dem. Spara därför kvitto för inlämning och ev track & trace nummer. Notera! Vi tar inte emot paket som skickas med post. postförskott.

Reklamartiklar

Observera att kampanjen för gratis produkt inte gäller för ytterligare beställningar. Skulle du ha otur att din Gratisprodukt har gått sönder, omfattas den av reklamationsrätten och produkten returneras normalt *.

Om klagomålet godkänns kommer vi att ersätta din produkt med en ny liknande produkt. Men om varan är slutsåld kommer du att kontaktas för ersättning.

6. KLAGOMÅL OCH FEL LEVERERADE VAROR:

Hos TINTOK är kvalitet i fokus, men om du oväntat upplever fel eller defekter i en vara omfattas ditt köp av köplagen, inklusive defektreglerna, och du har 24 månaders rätt att klaga på alla varor.

Du måste annonsera inom en “rimlig” tid efter att du har upptäckt någon defekt i varan. Vi rekommenderar att du annonserar så snart som möjligt.

Även om vi på TINTOK har gjort en stor insats för att specificera färger och kvaliteter så exakt som möjligt, kan datorns färger och skärmupplösningar variera. Mindre färgavvikelser anses därför inte vara ett fel i köplagen.

Returförsändelsen är självklart kostnadsfri för dig, så länge du helt enkelt använder vår förbetalda returetikett och reklamationen är berättigad. (Om en dyrare fraktform används, återbetalar vi endast upp till 75 DKK). Vi kommer att återbetala köpeskillingen när vi har fått tillbaka varan, såvida du inte får en ny vara som ersätter den ursprungliga varan. Vid avvisade klagomål kommer du att kontaktas direkt.

Så här gör du

Om en vara är skadad eller defekt kan du göra ett klagomål. Observera att du kan kontakta oss direkt via vår “kontakta kundtjänst” samt en beskrivning av defekten i varan.

Observera att du är ansvarig för paketet / artiklarna tills vi får dem. Spara därför postkvittot och ev track & trace nummer. Vi påpekar att vi inte tar emot paket skickade med posten. postförskott.

Fel levererade varor

Om du upplever att du får en felaktig vara skickar du helt enkelt tillbaka varan till oss, så skickar vi en ny vara gratis. Om varan är slutsåld återbetalar vi hela beloppet till dig.

Vid felaktigt levererade varor är returfrakten självklart även kostnadsfri för dig och du följer helt enkelt samma procedur som vid returer.

7. ÖVRIGA VILLKOR

Småkakor

Genom att använda TINTOK.dk accepterar du att vi använder cookies. Du kan hitta mer information om cookies här.

Överföra

Vi har rätt att överföra våra rättigheter och skyldigheter enligt det avtal som ingåtts med dig, till tredje part. Överföringen förutsätter att standarden på tjänsten du får inte försämras. Vi meddelar dig om eventuell överföring. Genom att acceptera dessa villkor godkänner du en sådan eventuell framtida överföring.

Överklaganderätt

Om du vill klaga på ditt köp, vänligen kontakta vår kundtjänst se “Kontakta kundtjänst” eller info@tintok.dk

Om vi ​​inte lyckas hitta en lösning tillsammans kan du lämna in ett klagomål till Center for Complaint Resolution, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klaga till Center for Complaint Resolution via klagomålsportalen för styrelsens hus.

Europeiska kommissionens klagomålsportal online kan också användas för att lämna in ett klagomål. Detta är särskilt relevant om du är en konsument som bor i ett annat EU-land.

Klagomål lämnas in här. När du lämnar in ett klagomål måste du ange vår e-postadress info@tintok.dk

Lagval och plats

Alla avtal som ingås mellan oss genom att använda dessa villkor är föremål för dansk lag.

Eventuell tvist avgörs av de ordinarie danska domstolarna.